TROUWFOTOGRAAF | Hoeksche Waard

“Het vastleggen van jullie grote dag met ongedwongen foto's, dat is waar The Lookz Fotografie voor staat. Mijn passie ligt in het vastleggen van de natuurlijke schoonheid van liefde en de spontane emoties die op jullie trouwdag naar voren komen. Als trouwfotograaf ben ik toegewijd aan het vangen van de puurheid en oprechtheid van jullie momenten, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren. Laat mij jullie liefdesverhaal vertellen door middel van beelden.”

just say yes

just say yes

The Perfect Wedding

Trouwfotografie € 1599,-


  • Duur: 6 uur trouwfotografie.
  • Aantal foto's: alle foto's.
  • Preview: binnen 48 uur.
  • Levertijd: +/- 90 dagen.
  • Reiskosten: 0,35 per km.
  • Incl.: mini album.

Extra uren


Extra uren trouwfotografie zijn altijd mogelijk:


  • Extra uren: € 149,- per uur.
  • Uren afgerond in halve uren.

Second shooter


Hebben jullie veel gasten uitgenodigd? Of willen jullie de first look een het aankleden van twee kanten gefotografeerd hebben? Dan is een second shooter aan te raden!


  • € 99,- per uur.
  • Mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Getting Ready


Het "getting ready" moment legt de basis voor het verhaal van jullie trouwdag en vangt de opwinding en de schoonheid van het begin van jullie leven samen als getrouwd stel. Als trouwfotograaf is het aan mijn de eer om deze bijzondere momenten vast te leggen. Waar de bruid en bruidegom zich omringd zien door dierbaren en waar de spanning van de grote dag voelbaar is.First Look


Het "first look" moment op een bruiloft is een onvergetelijk en emotioneel ogenblik waarin de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien, voordat de officiële ceremonie begint. Het "first look" moment is een schitterend onderdeel van jullie liefdesverhaal en als trouwfotograaf ben ik gepassioneerd om deze emoties vast te leggen in beelden die een leven lang meegaan. Het is een prachtig hoofdstuk in jullie trouwreportage en een herinnering die jullie voor altijd zult koesteren.

01 / 08

De Ceremonie


De ceremonie is het hart van de bruiloft, waarin het bruidspaar hun beloften aan elkaar uitspreekt en hun liefde bezegelt voor de ogen van hun dierbaren. Het is een moment doordrenkt met opwinding, nervositeit, geluk en ontroering, en het is mijn missie om deze gevoelens vast te leggen in elk beeld dat ik maak. Ook komen jullie gasten uiteraard aan bod, hiervoor werk ik altijd graag met een second shooter. Zodat ik mijn volledige aandacht kan richten op het bruidspaar en de second shooter jullie dierbaren mooi in beeld kan brengen.

Toast & Taart


De bruidstaartsnijding is een speels en liefdevol moment waarin de bruid en bruidegom samenwerken om een van de zoetste tradities van een bruiloft in eren te houden. Als trouwfotograaf vind ik het leuk om deze tradities vast te leggen. Met een glas bubbels in de hand proost het bruidspaar met hun dierbaren op hun liefde en genieten we allemaal van een heerlijk stuk bruidstaart. Een van de grote voordelen van trouwfotograaf zijn ;)

01 / 08

Trouwreportage


Het vastleggen van een trouwreportage is voor mij meer dan alleen het maken van foto's. Het is een kunstvorm waarbij elk beeld een verhaal vertelt. Als trouwfotograaf streef ik ernaar om elk aspect van jullie bijzondere dag vast te leggen, met een scherp oog voor zowel de intieme emoties als de prachtige details van jullie trouwkleding, ringen en bruidsboeket.

Deze bruidsparen gingen jullie voor:

Arthur & Nicole

“Wij hadden al eerder een shoot met Thessa gedaan en wisten dan ook zeker: op onze bruiloft willen we haar als fotograaf en daar hebben we geen seconde spijt van. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt die helemaal aan onze verwachting voldoen en waar wij nog een leven lang heel veel plezier van zullen hebben. De communicatie verliep erg fijn en daarnaast was het heel prettig om Thessa erbij te hebben onze trouwdag. Wij kunnen Thessa dan ook absoluut aanraden!”

01 / 04

Testimonials

Testimonials

getting married?


Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Ik help jullie graag om jullie grote dag voor eeuwig vast te leggen. Mijn second shooter en ik staan klaar om de magie, de emotie en de prachtige momenten van jullie huwelijk te vangen, zodat jullie keer op keer kunnen genieten van de mooie herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons deel uitmaken van jullie onvergetelijke dag.

check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is:

Follow me on Instagram