Behind the scenes

After wedding shoot

Een hele bijzondere aanvraag was dit. Carly en ik kennen elkaar van de allround make-up artist opleiding. En zij is inmiddels getrouwd met de liefde van haar leven. Helaas kwamen zij erachter dat bij het afleveren van hun trouwfoto's (door een andere trouwfotograaf) er een aantal belangrijke beelden voor hun ontbraken. Graag wilde ze nogmaals in hun trouwkleding, op hun trouwlocaties, foto's laten maken. En natuurlijk was ik daar voor in! Tijdens golden hour hebben we hele mooie beelden kunnen schieten.

Prijzen

Carly & Yannick

“Na het afleveren van de foto's van onze trouwfotograaf kwamen wij er achter dat er echt een aantal belangrijke beelden voor ons ontbraken. Zo kwamen wij bij Thessa terecht.

Echt elke foto vonden wij prachtig. Yannick was ook echt helemaal omvergeblazen! Wij zijn zó blij hiermee. Je ziet echt alle details van mijn jurk en dat is echt wel Thessa haar stijl van fotograferen.”

Testimonials

Testimonials

getting married?


Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een trouwfotograaf? Neem via het contactformulier contact met mij op om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.