WEDDING IN AMSTERDAM

“Nicole en Arthur mocht ik al eens eerder vastleggen. Aan de hand van deze fotoshoot hebben ze mij gevraagd als hun trouwfotograaf. Wat een eer! Met een hele mooie first look in een nabijgelegen parkje gingen we direct door naar de fotoreportage. Aansluitend een intieme ceremonie in The Lobby - Amsterdam (HotelV) met alleen familie. Uiteraard was het daarna tijd voor een toast & taart. Welke overigens echt heerlijk was! The perks of being a wedding photographer :)

Kijk je mee naar hun bruiloft?”

Behind the scenes

Behind the scenes

Arthur & Nicole

“Wij hadden al eerder een shoot met Thessa gedaan en wisten dan ook zeker: op onze bruiloft willen we haar als fotograaf en daar hebben we geen seconde spijt van. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt die helemaal aan onze verwachting voldoen en waar wij nog een leven lang heel veel plezier van zullen hebben. De communicatie verliep erg fijn en daarnaast was het heel prettig om Thessa erbij te hebben onze trouwdag. Wij kunnen Thessa dan ook absoluut aanraden!”

Testimonials

Testimonials

getting married?


Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Ik help jullie graag om jullie grote dag voor eeuwig vast te leggen. Mijn second shooter en ik staan klaar om de magie, de emotie en de prachtige momenten van jullie huwelijk te vangen, zodat jullie keer op keer kunnen genieten van de mooie herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons deel uitmaken van jullie onvergetelijke dag.