TROUWEN IN LIMBURG

“Op vakantie verliefd geworden op het Limburgse landschap besloten Rik & Rosanne uit Oud-Beijerland op deze mooie plek te willen trouwen. Samen met alle mensen die zij liefhebben vierde zij een weekend lang de liefde in het o zo mooi Limburg!

Kijk mee naar de gezellige welkoms borrel en prachtige ceremonie.”

Behind the scenes

Behind the scenes

WELKOMS BORREL

getting ready

first look

ceremonie

fotoshoot

toast

diner

groepsfoto's

speeches & sparkles

Rik & Rosanne

“We hebben Thessa voor een uitdaging gesteld: een weekendbruiloft met 120 gasten. Ze heeft tijdens ons huwelijk echt prachtige foto's gemaakt. Thessa staat overal bovenop en daar merk je echt niks van. Ze is rustig en zeer professioneel en maakt echt hele mooie, pure foto's. Tijdens onze bruiloft was second shooter, Roeland, ook aanwezig. Het voordeel van twee fotografen is dat Thessa bij ons kon blijven de hele dag en Roeland de andere gasten tegelijkerheid kon fotograferen.”

Testimonials

Testimonials

getting married?


Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Ik help jullie graag om jullie grote dag voor eeuwig vast te leggen. Mijn second shooter en ik staan klaar om de magie, de emotie en de prachtige momenten van jullie huwelijk te vangen, zodat jullie keer op keer kunnen genieten van de mooie herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons deel uitmaken van jullie onvergetelijke dag.